Булката не крие щастието си с любимия

Известна световна красавица се омъжи скришом и не крие щастието си с любимия мъж. Двамата деляха един покрив от много лета, но тя винаги му се опъваше. Докато накрая той не й постави условие - или ми ставаш законна жена, или всеки по пътя си!

И тя склони. Става дума за скандалната сестра на Краля на поп музиката Майкъл Джаксън - Ла Тоя. На 57 години тя най-накрая се престраши и надена брачните окови в името на обичта към половинката си Джефри Филипс.

svatbaЛа Тоя в голяма степен дължи охолния си живот именно на него, тъй като той е влиятелен бизнесмен и й дава всичко нужно, за да се чувства като кралица.

Знаем, че кариерата на Ла Тоя никога не успя да се развие, за разлика от тази на малката й сестра Джанет, а да не говорим за феноменалния Майкъл.

la toya

Може би от чувство на огорчение и подсъзнателна завист, в последните години името на Ла Тоя бе свързвано единствено със скандалните неща, които пишеше за Майкъл в книгите си и потресаващите интервюта за семейството си, които даваше по ред телевизии.

Явно най-сетне тя се е кротнала и е решила да прекара старините си като любяща домакиня.