Певицата е напълно сломена от нещастието!

Жестока трагедия беляза живота на Райна. Фолк певицата е напълно сломена от нещастието, което сполетя цялото й семейство и не им дава мира вече няколко години. Истината, която се разкри едва наскоро е, че братът на Райна - Огнян е зависим към забранените вещества и не може да се излекува.

Слуховете носят, че Огнян е бил привлечен към пози порок не от някой друг, а от самия певец Константин, който имаше 5-годишна връзка с Райна. Не е тайна, че Коцето има слабост към различни вещества и спиртни напитки, и именно той накарал Огнян да опита от "изкушението". Момчето обаче не успяло да спре и се пристрастило.

rainaРайна е изключително разтревожена за брат си, когото обожава, и е правила какво ли не, за да му помогне да се откаже от опасния навик. Но без успех. Зависимостта на Огнян се оказала по-силна от всички молби и опити на семейството да го вкара в нормалния път.

Райна не обича да говори за проблема на брат си пред обществото и упорито се опитва да го крие от медиите, но истината вече се знае. А Пилето влага всичката си воля и сили, за да се държи и да не рухне - както заради семейството си, така и заради самия си брат.