Постъпката на Дългия е нечовешка!

Най-известният шоумен у нас Слави Трифонов направи нещо ужасно. Постъпката на Дългия може да се нарече всякак, но не и човешка. Още повече когато се изясни, че жестоко засяга негов много добър приятел. А именно актьора Любо Нейков, когото Слави най-безскрупулно уволни. Или поне направи първите стъпки.

Трифонов отишъл при шефовете на телевизията с най-големия рейтинг Би Ти Ви и изнесъл дълга реч за смешно ниския рейтинг на предаването на Нейков и Ели Гигова "Голата истина", което според собствените му думи трябвало спешно да се закрие. Трифонов настоявал за незабавното сваляне от екран на половинчасовото шоу на Любо Нейков, като предложил той да вземе времето до полунощ.

slaviВътрешни източници довериха, че от ръководството приели доста сериозно мнението на Слави и е само въпрос на дни да духнат под опашката на комика, който наскоро преживя страшната загуба на любимия си брат.

Предвид тази трагедия и факта, че Любо и Слави винаги са демонстрирали близки приятелски отношения, постъпката на Трифонов е отвратителна и предизвика противоречиви мнения сред колегите на двамата в телевизията.