Джейк аут от "Двама мъже и половина"

[caption id="attachment_302736" align="alignright" width="300"]"Двама мъже и половина" вече е съвсем друг сериал "Двама мъже и половина" вече е съвсем друг сериал[/caption]

Ужас заля всички почитатели на "Двама мъже и половина". Техният любимец Джейк Харпър (Ангъс Джоунс) сякаш е елиминиран от сериала. В интернет тече сезон 11 на комедията, а Джейк все още не се е появил в нито един епизод. Той се подвизава в армията и откакто Чарли Шийн напусна филма, момчето все по-рядко се появява.

Притесненията на всички зрители обаче започнаха най-вече с началото на последния сезон, който стартира на 26 април. Тогава бе въведен нов герой в лицето на Джени (Амбър Тамблин), която се явява щерка на покойния Чарли. Момичето е с обратна ориентация, което пасва идеално за заглавието "Двама мъже и половина", понеже то беше станало нелепо след порастването на Джейк.

Така любимият сериал на милиони по света загуби целия си облик. Чарли бе заменен от Уолдън Шмид (Аштън Къчър). а сега и Джейк Харпър сякаш вече е сменен.