Вратарят Ники Михайлов най-вероятно ще се прости със свободата си.

Жената на сърцето му Алисия може би ще го дари с дете. Двамата упорито отричаха, че са заедно и че отдавна са загърбили горещите моменти във връзката си. Явно не толкова отдавна, щом фолк дивата носи неговото дете.

А останалото беше трик за пред медиите, които дълго не ги оставяха на мира и душеха около тях като хрътки за пикантни подробности.

niki i alisia

Докато траеше „официалната им раздяла” двамата бяха засичани из елитни морски курорти у нас, както и в различни тузарски заведения из столицата. А и явният афинитет вежду футболиста и сина на Алисия - Валери-младши е повече от ясно, че не е изграден от епизодични срещи.

И че Ники Михайлов не е безразличен и много държи на тази близост с малкия личи от съвместните им снимки, които националния вратар непрекъснато поства в социалната мрежа.

Докато Ники и певицата Алисия умуват дали са готови да понесат бремето на родителството, мащехата на вратаря действа. Мария Петрова била повече от категорична, че не иска да приеме в дома си чалга изпълнителка.

Властната дама не дава и дума да се издума за друго решение, а близки до семейството доверяват, че Ники младши я слушал като „послушно кученце”.

Думата й за него имала силата на закон. Затова на Алисия никак не й е лесен избора, доверяват нейни колежки.

Засега тя обмисля варианта да „превземе крепостта” отвътре, като роди дете на вратаря. Но какво ще реши в последния момент и дали ще задържи бебето все още е въпрос на време.

http://youtu.be/V244uEBYzHo