Джулия Робъртс е бременна; 46-годишната “хубава жена” ще става майка за четвърти път!

[caption id="attachment_303150" align="alignright" width="300"]Може би не е лошо да имам още едно дете - но не сега!!! Може би не е лошо да имам още едно дете - но не сега!!![/caption]

Бременността на Джулия Робъртс предизвика буря в задокеанските таблоиди. За жалост шумотевицата секна, след като Робъртс в прав текст обяви, че НЕ Е бременна!

Джулия Робъртс стана жертва на папарашки фантазии: репортери зърнаха звездата в джинси и широк пуловер и им просветна, че щом се облича така, значи се опитва да крие нещо; например наедрелия си корем. Същите коментари избуяха след появата й на светско събитие в тоалет, свободно обгръщащ тялото, коментира eg.ru.

Вечерното шоу на Дейвид Летерман охлади страстите с изявлението на Джулия, че наистина би искала още едно дете, но не сега! Това бе отговорът й на подпитването на водещия дали си представя семейството си нараснало с още един член. Не съм бременна! – декларира Джулия, която вече има деветгодишни близнаци – момиче и момче, и още един син на 6 години. Една от най-ефектните и високо платени актриси на Холивуд се омъжи през 2002 година за кинооператора Дейвид Модър. Фамилията може да си позволи да отгледа още няколко деца, тъй като е доста състоятелна. Джулия е собственичка на компанията “Om Red Films” и състоянието й се оценяваше преди 7-8 години на над 250 милиона долара.