Мъжката половина на човечеството потъна в скръб

Красавицата Диляна Попова, която се показва по кориците на не едно и две горещи списания отказа мъжки ласки по Коледа и Нова година.

Синеоката хубавица е работила като моделка в над десетина държави от Европа и Азия.

Едно от най-прелестните лица в модерния бизнес предпочита да остане сама и изцяло в женска компания да отпразнува най-светлите християнски празници.

diljanaСвоята визия и пленителна усмивка хубавицата е решила да дари само на най-близките си и своите приятелки.

Чаровницата, която беше на една ръка от победата в реалито „Африка: Звездите сигурно са полудели” доказа, че не е глезла.

Въпреки крехката си физика тя успешно се „пребори” както с ужасните насекоми, така и с хищниците. И не се поколеба да бъде верен приятел и партньор в игрите.

Но явно страхотният й чар много не й помага и тя отново е сама. Трудно понесе раздялата с екс фронтменът на Д-2 Дичо. Връзката на супер легендарната двойка се разсъхна след четири години съвместен живот.

Според злите езици, рокаджията искал странности в кревата. Моделката обаче категорично отказала да ги стори и се изнесла от гнезденцето им.

Автомобилният състезател Георги Танев също не успя да задържи за дълго прелестната дама. Пред редица модни списания Диляна Попова признава, че избира все лоши момчета с неподходящи професии.

Иначе мечтае за къща с голям двор и многолюдна челяд. Както и за две-три деца, но все още се чувства неуверена за голямата крачка и промяна. Планира го като един сериозен бъдещ вариант.

Дали предпочита женските ласки?! Деляна Попова не дава ясен отговор.

Засега пленителната актриса е решила просто да си отдъхне от мъжкото присъствие.

      http://youtu.be/ehClquaZDy8