Уникален шок с тялото на Андреа

[caption id="attachment_303401" align="alignright" width="300"]Андреа май пак е с корекция Андреа май пак е с корекция[/caption]

Не е за вярване, но Андреа сякаш още повече е уголемила своята гръдна обиколка. Известно е на всички, че певицата си бе помогнала със силикон, за да стане още по-прекрасна, но преди няколко дни се видя, че тя сякаш е уголемила и самия силикон. Това се забеляза по време на посрещането на нейния любим Кубрат Пулев, който се завърна от Германия, където нокаутира Джоуи Ейбъл.

Андреа се появи на летището с къса блузка, която издаваше пищните и форми. Те обаче шокираха присъстващите, защото направо стърчаха. Вижте ги само, стои повече от неестествено. Сякаш Андреа пак е прибегнала до услугите на хирурга.

[caption id="attachment_303402" align="aligncenter" width="300"]Вижте Андреа до Кобрата тук, формите и направо ще изскочат Вижте Андреа до Кобрата тук, формите и направо ще изскочат[/caption] И за да стане шокът още по-голям, вижте какво беше тялото на Андреа в следващото видео!