Лозанова смята да срине тотално Алисия

[caption id="attachment_303462" align="alignright" width="300"]Krai-s-Alisia Алисия сериозно застрашена от николета Лозанова[/caption]

Войната между "отчаяните" съпруги Николета Лозанова и Алисия вече придобива налудничеви измерения. Преди няколко дни стана ясно, че новата песен на Ася Дойчева (както е името и) ще бъде насочена изцяло срещу Ни Ло, а темата ще бъде Валери Божинов, който превърна Ники в поредната си бивша. Очевидно Алисия се радва много от раздялата на футболиста и бившата плеймейтка, използвайки всяка възможност да злорадства. Цяла песен, посветена на това, обаче сякаш е твърде много.

Николета Лозанова не остана никак длъжна на своята конкурентка. Хубавицата обяви в мрежата Facebook, че възнамерява да отвърне на удара, при това по доста болезнен начин. Ники раздава сериозни заплахи, че в предаването си "Поверително от NL" тя ще срине тотално Алисия със скандални разкрития, след които на фолк дивата няма да и се иска да си покаже носа в България. Николета Лозанова има силно оръжие в лицето на телевизията, а истината е утре в 22:30 часа.

За финал вижте текста на песента на Алисия и сами преценете дали е минала границата.

Pesen