Венета Райкова срива Златка Димитрова, хубавицата иска да не се излъчва

[caption id="attachment_303480" align="alignright" width="300"]Zlati-Dimitrova Златка Димитрова получи шокиращ удар от Венета Райкова в "Горещо"[/caption]

Победителят в последното издание на Биг Брадър у нас Златка Димитрова е била хваната натясно от Венета Райкова в "Горещо", заради което Злати умолява водещата интервюто с нея да не бъде излъчено, или поне да се "коригират" някои неща.

Самата Райкова писа във Фейсбук, че Димитрова и звъняла да я моли да не излъчва интервюто в "Горещо", което е било направено преди няколко дни. Венета обаче е непреклонна и нищо не може да я спре.

Според слуховете, Венета Райкова е разкрила тотално лъжите на Черната Златка, задавайки и доста неудобни въпроси. Злати, която не се слави с особен интелект, се е паникьосала и всичко е излязло наяве. В "Горещо" са лъснали скандални истини, свързани с победата на Димитрова в риалити шоуто, както и с нейната кауза, с която опита да спечели зрителите.

Имайки предвид всичко това, няма нищо изненадващо от желанието на Златка да не се излъчи това интервю. Венета Райкова обаче е известна със своята дързост и надали може да бъде спряна. Затова тази вечер в 22:10 часа се очаква цяла България да види скандални неща около Златка Димитрова.