Почти във всяка страна вече са се появили живи кукли, подобни на популярната Валерия Лукянова. Двойничката й от Великобритания живее в Брадфорд, истинското й име е Лорей Ли.

[caption id="attachment_303568" align="alignright" width="300"]Брадфордската Барби виси всеки ден по 4 часа пред огледалото Брадфордската Барби виси всеки ден по 4 часа пред огледалото[/caption]

21-годишната маникюристка най-после е намерила себе си: доскоро тя се е увличала по готиката. Сега младата маникюристка от британската провинция печели популярност, пускайки непрекъснато в мрежата свои снимки в новия образ, описват от woman.ru.

[caption id="attachment_303570" align="alignleft" width="191"]Дори до близкия магазин Лорей отива като Барби Дори до близкия магазин Лори отива като Барби[/caption]

Гримирана и облечена като кукла, та се разхожда по улиците; виси пред огледалото с часове дори когато й предстои единствено да отскочи до близкия магазин за продукти.

Лорей разказва, че постига образа на жива кукла с 4-часови занимани. Слага си специални лещи, за да постигне ефекта на огромните очи. Работи с 14-чифта изкуствени мигли. Дори си е обръснала веждите, за да може да си нарисува по-правилни и на подходящо място. Макар много да се старае, Брадфордската Барби има още какво да прави, за да стане ефектна като Валерия Лукянова. Така например талията й е доста по-обемна – но Валерия вече не крие, че за да стане прищипана като оса с 48-сантиметровата си обиколка, е трябвало да се лиши от две ребра.

Приятелят на Лорей е на мнение, че любимата му носи твърде много грим. Но щом това й харесва – няма какво да се направи! Младият човек изобщо не дава да се разбере, че има притеснения заради пристрастяването на Лорей към образа на живите кукли.