Новината изригна днес от агенция Ройтерс!

Милионите филмови маниаци са в истерично състояние след новината, която разтърси света днес. А именно, че култовият епизод от "Бързи и яростни 7" ще бъде спрян от екран и няма да се пусне на екран през идната година.

Лентата бе предвидена да види бял свят на 11 юли догодина, но продуцентите са категорични - спират я! Това съобщи официално днес агенция Ройтерс, а и самият актьор Вин Дизел го обяви в страницата си във виртуалния свят.

Не е нужно да разясняваме, че решението на продуцентите е продиктувано от внезапната и трагична смърт на едно от лицата на поредицата Пол Уокър, чиято гибел покруси целия свят.

paul-walkerНеустоимият Пол изгоря жив в катастрофа, след като Поршето му се заби в уличен стълб и се взриви секунди по-късно. След зверското нещастие очевидно никой не способен просто да се врътне, да продължи труда си и да очаква дивиденти от филма.

Много от тези, които обичат Пол Уокър са напълно съгласни с отлагането на лентата чак за 2015-та година, както е предвидено. По-нетърпеливите обаче са нещастни, защото вярваха, че така ще се доближат поне още веднъж до любимеца си, благодарение на последния му филм.