Ето какво не трябва да се прави на празник

Получихте ли подаръци, дали съвпадат с вашите желания или са поредната излишна вещ? Вече посрещнахме Коледа, разменихме си подаръците, но дали наистина успяхме да зарадваме близки и познати. Ето няколко препоръки за това кои са някои от най-нежеланите подаръци. Все пак предстои ни и Нова година, нека не се излагаме!

За дамите и за господата един от най-не харесваните подаръци е карта за фитнес или фитнес уред, все пак кой иска да му напомнят точно по празниците, че има няколко килограма в повече.

[caption id="attachment_303901" align="aligncenter" width="300"]Да изберем подарък е сериозно решение Да изберем подарък е сериозно решение[/caption]

За дамите един от често срещаните, но със сигурност нехаресвани подаръци е кухненски уред. Жената може да е домакиня, но по Коледа всеки предпочита нещо лично и специално подбрано само за него, което да покаже отношение, тенджера, кухненски робот и т.н. Кухненският уред не е такъв подарък, той е полезен,. но за друг случай. Също толкова неподходящи са цветя или бонбони, това не е рожден ден или свети Валентин. Малко жени биха се зарадвали на бутилка вино, обвита с панделка или на подарък, който са получили миналата зима, не се повтаряйки, бъдете оригинални.

[caption id="attachment_303902" align="aligncenter" width="300"]Нека бъдем различни, полезният подарък не е най-хубавия Нека бъдем различни, полезният подарък не е най-хубавият[/caption]

Много по-трудно се избират мъжки подаръци и обикновено се подаряват тоалетни принадлежности - крем за бръснене, лосиони, дезодоранти, все едно на жена да подарим сапун или прах за пране.

Празниците не са свършили, краят на годината е време за празнуване и за равносметки - с това, което си подаряваме, показваме и какво чувстваме един към друг, бъдете изобретателни и искрени!