Доста трудно е да се избере мъжки подарък

Мъжете са по-малко сантиментални, по-прагматични, а по празниците жените често избират нещо романтично, което от е мил жест, но за един мъж може би е неподходящ избор.

Затова какво можем да изберем на любимия за повод като Коледа или наближаващата Нова година, за да го изненадаме и зарадваме?! Абсолютната класика са луксозните аксесоари - портфейл, писалка, часовник - това е подходящо за мъж на средна възраст, който цени скъпите, маркови неща и има професия, в която те биха се забелязали.

[caption id="attachment_303927" align="alignright" width="300"]Изненадайте любим човек Изненадайте любим човек[/caption]

За по-младото поколение хубава изненада би бил някой телефон или смартфон от последните модели, който да има много екстри и да е наистина скъп, младежите ценят много техниката.

За мъж, който познаваме от скоро, но ни е все още в най-близкото обкръжение - нов приятел, близък роднина, на който няма как да не подарите нещо за празниците, но не познавате добре вкуса му, може да изберете нещо според сезона - шал, шапка, ръкавици, които да са на средна цена, но да са качествени и в зависимост от възрастта на мъжа ще се съобразите с модните тенденции. По магазините има голямо разнообразие от цветове и модели, някои са модерни, други са за по-консервативни мъже, има достатъчно голям избор.

И на последно място, но не по важност, ако търсим подарък за дългогодишната си половинка - съпруг, баща на децата ни, човек, който познаваме добре - можем да го изненадаме с една екскурзия. Това е оригинално, винаги интересно и ще е и възможност да прекарате време заедно. Но когато разполагаме с по-малко финанси, можем да прибегнем до нещо за дома, което се харесва на мъжете - барбекю, инструменти или нещо за колата.

В крайна сметка важна е не цената на подаръка, а да е с вкус направен и от сърце!

Повече за празничните подаръци през декември можете да научите в следващото видео!