Катя научи жестоката истина

[caption id="attachment_303944" align="alignright" width="300"]Chocho Катя на Чочо вече знае за своето осиновяване[/caption]

Почти 8 месеца след смъртта на великия Чочо Попйорданов, дъщеря му Катя е научила истината за своето осиновяване. Нейната майка Даниела е разкрила на момичето по доста мек начин, че са я харесали в детската градина и са я избрали измежду много деца, защото била най-хубавото дете.

Така някак си семейството е успяло да предаде мълвата, която Катя чуваше, така или иначе. Това обаче не променя болката в душата на момичето. Майката се опитва да я утеши с приказки как татко и я гледа от небето и дори и посочва звездата - пазител, която е той за нея в момента.

Припомняме, че Чочо Попйорданов почина на 5 май тази година след инцидент на гробишето, в който пострада мозъкът му. Въпреки голямата борба на лекарите, актьорът си отиде от този свят на 48-годишна възраст. Той обаче остави милиони негови почитатели да скърбят. Чочо беше един от най-големите комици и такъв ще си остане.