Венета Райкова вече няма да издържа Тишо

Мързелът на риалити звездата Тихомир вече е дошъл в повече на съпругата му Венета Райкова. Блондинката нямало да издържа повече своя мъж, пише HotArena.net. Водещата на "Горещо" в момента хранела трима души, което и идва в повече, тъй като колкото и добри дивиденти да извлича от телевизията, стандартът на живот на нейното семейство я кара да търси работа на Тишо.

[caption id="attachment_303998" align="alignright" width="300"]Tisho-beden Венета Райкова иска Тишо да работи или ще го напусне[/caption]

Сферата, в която участникът в "Биг Брадър 1" има най-голям опит, е ресторантьорството. Няколко години той въртеше бизнес със заведение на име "Тадж Махал", но през лятото продаде своя дял на съдружника си и остана без работа. От тогава Венета се грижи за финансите вкъщи, но трудно се справя, съобщава в. "Уикенд".

Според запознати, Райкова била твърде недоволна от лентяйството на Тихомир и ако той не промени по някакъв начин своя живот, има огромна вероятност да се стигне дори до раздяла между двамата, защото малко дете не се храни лесно. Като загрижена майка, Венета не смятала да търпи дълго мързела на Тишо.