Красавицата Вики Петрова е сама по празниците и в тежко емоционално състояние, което изненадва всички!

След няколко тежки връзки и раздели, сега официално Виктория Петрова е сама и по думите на колегите от HotArena.net, не се чувства щастлива. Допълнително я смутила и разстройла новината, че доскорошният й любим - Петър Бакарджиев, и младата му съпруга Гергана Гунчева очакват своя първи наследник. Освен че е самотна, Вики Петрова явно се е замислила и за своите лични планове и за бъдещето си, може би дори за деца, научи екипът на Kliuki.bg.

[caption id="attachment_304024" align="aligncenter" width="300"]Вики Петрова Вики Петрова[/caption]

След като се разделиха Пепи Бакарджиев и Петрова, спортният журналист бързо откри любовта в лицето на красивата "Мис България 2004" - Гергана Гунчева. това може би е изненадало Виктория, но бързото предложение за брат и новината за бебе съвсем отчаяли Вики. Даже се говори, че тя сама избира да дежури по празниците, за да забрави за личните си разочарования.

[caption id="attachment_304025" align="aligncenter" width="300"]Едно от красивите лица на родния ни ефир Едно от красивите лица на родния ни ефир[/caption]

Толкова красива жена трябва скоро да открие своя достоен мъж. Най-вероятно е въпрос на време, кандидати не липсват! Вики Петрова обаче си избира внимателно и нне можем да я виним, защото нейната красота може да си позволи това!