Как да се представим в сайтовете за запознанства, за да имаме по-голям успех

Ако сте необвързан и сте се регистрирали в няколко сайта за запознанства, има някои определени неща, на които да наблегнете, ако искате да откриете своята половинка там.

Екип от учени провели изследване сред 81 хиляди необвързани на възраст между 25 и 35 години, които общували в нета с цел запознанство. Изследването се провело в Америка.

Оказало се, че най-търсен сред жените е профилът на 25-годишна девойка, със стройна фигура, с католическа вяра и предпочитаща алкохола, а не въздържателка.

[caption id="attachment_304349" align="aligncenter" width="300"]Как да намерим любовта в нета Как да намерим любовта в нета[/caption]

При мъжете най-харесван се оказва атлетичен, кестеняв, с високо образование, докторантура или висше Право, християнин, който заявява, че иска да има деца. Това е много голямо предимство в сравнение с процента на тези, които отбелязват, че все още не желаят деца.

Явно и за интернет запознанствата си има трикове, но внимавайте, ако спестявате информация, защото до реална любов се стига чак след реално запознанство.