Николета Лозанова се тръшна в паника.

Стресирана е от известно време и не знае къде да се завре от яд. Съпругата на Валери Божилов е бясна, че фотосите, показващи прелестите на задните й части вече не са единствените в нета.

Там се подвизават и снимки, които наподобяват, а и хич не се отличават от нейните и то в същата поза. Обаче на имитаторка.

Която ако беше друга, нямаше толкова да стяга сърцето на НиЛо, колкото тези очарователни задни части на Венета Харизанова.

niLoЕдна от най-тачените български модели, чиято прелест ценителите на женската хубост оприличават с актрисата Моника Белучи доста разстрои съня на Николета.

Рекламното лице на „Радисън” и манекенката на „Ивет фешън” подмокри много мъжки фантазии с изкусителната си снимка в гръб от удивителната, обляна в ярка светлина Доминиканската република.

Явно тя събра повече привърженици в социалната мрежа, отколкото тези на НиЛо, която беше за коледните празници с благоверния си Валери Божинов на Малдивите, за да закрепят разпадащата се връзка.

Това не дава мира и безкрайно ужасява красавицата. Защото Николета Лозанова продължава да счита себе си за идол на модните подиуми и терзаеща съновиденията на силната част от земята. Но дали е вярно, трябва да почакаме.

И тогава най-точно ще се види истината.