Много алкохол (!!!), носталгия по „ВИП Брадър 2012” и един тигър заформили забавата на славното трио

Иван Ласкин поздрави съименниците си с извадка от пиянските си приключения с Фънки и Юлиан Константинов.

Ако миналогодишният „ВИП Брадър” беше само боб, леща и женски истерии, предходният заслужено беше обявен за №1 сред всички сезони. Тогава се водеха всевъзможни войни, правеха се номера, беше наситено с ревове и скандали и то без пресилване от продукцията.

[caption id="attachment_304553" align="aligncenter" width="300"]Крадецът на тигри снима Крадецът на тигри снима[/caption]

По това време се бетонира приятелството между Фънки, Ласкин и Юлиан. Като след казармата виповете се събират често в името на доброто старо време. Оказа се обаче, че не се ограничават само с отбран алкохол и сладки спомени! „Тримата от запаса” винаги имат енергия и въображение за нови приключения!

Това се доказа и след гостуването на Ласкин в студиото на Нова. В сутрешния блок на връх именния му ден бяха излъчени кадри след техен запой. Доволно развеселеното трио нарамило плюшен тигър позира пред тийнеджъри се вижда от видеото.

Оказа се, че Ласкин откраднал голямата играчка от стрелбище в името на купона. После в изблик на съвест го върнал, но пък Фънки щедро го купил от собственика, за да няма сърдити!

Виж историята във видеото ТУК!