Аштън Къчър показва щастието си във всеки миг

Една любов на две звезди радва цял свят. Аштън Къчър остави далеч по-възрастната от него Деми Мур, за да се хвърли с пълна сила към едно момиче, което познава от 16 години и което сякаш е точно за него.

Мила Кунис и Аштън Къчър бяха уловени от камерите на баскетболната среща на Лос Анджелис Лейкърс. Влюбената двойка се целуваше, когато лъсна на голямото табло в залата. Тогава Къчър опита да прикрие лицата и на двамата, но без успех, защото всички по трибуните вече им се радваха.

[caption id="attachment_304729" align="alignright" width="300"]Liubov Влюбените гълъбчета Аштън Къчър и Мила Кунис по време на баскетболен мач[/caption]

Къчър и Кунис наистина се ползват с огромна любов като двойка от страна на киноманите по цял свят. Те много се радват за тях, защото няма нищо по-приятно за една любов от това тя да е започнала с приятелство, продължило дълги години. Още в тийнейджърската си възраст Аштън и Мила се запознаха като едни от главните герои на хита "Шеметни години", стартирал през 1998 година. Въпреки слуховете, които ги свързваха в любовна авантюра още тогава, двамата останаха само приятели дълги години. Сега обаче те са нещо повече и най-после сюжетът от началните сезони на сериала започва да оживява и в действителност.