Четвърти студиен албум подготвя Белослава

От доста време нежната и гласовите певица не беше се появявала в медийното пространство, но напоследък пак се заговори за нея, заради новия й проект.

Излезе наскоро и първият сингъл от предстоящия албума със заглавие "Времето за мен си ти ", който е в дует с новата звезда на България Venzy. Следващата песен, която предстои да излезе на пазара, ще се казва "Няма". Като цяло певицата е поканила да участват в албума й много различни популярни хора на изкуството, научи Клюки.бг, като Живко Петров, Роко (Росен Захариев), Прея, Александър Славчев, Елена Кокорска, Темелко Темелков - фотограф и Васил Стефанов - режисьор на клипа към "Времето за мен си ти "

[caption id="attachment_305001" align="aligncenter" width="300"]nov-album Нежният глас на Белослава отново ще радва феновете й в новия й проект[/caption]

Белослава споделя, че с песента си "Времето за мен си ти" не говори толкова за онази романтична любов, а става дума за времето като философско значение, че с времето се преодолява всичко, всяка неволя, че мечтите ни ще помогнат да надживеем проблемите.