Българската звезда Лили Иванова ще пее заедно с италианския голям талант Андреа Бочели

Съвместният концерт, който се предвижда да бъде в България, в зала "Арена Армеец" - София, се очаква да бъде с дата 30 май 2014 година, както съобщават колегите от Моreto.net.

[caption id="attachment_305185" align="alignright" width="300"]Неостаряващата Лили с поредна изненада за феновете си Неостаряващата Лили с поредна изненада за феновете си[/caption]

Андреа Бочели ще представи популярни класически арии от италиански и други световни опери. Също така българската публика ще има удоволствието да чуе представяне на песни от новия албум на Бочели, които е посветен на романтичните балади и е в характерния за Бочели стил.

[caption id="attachment_305184" align="alignright" width="300"]Андреа Бочели на една сцена с Лили Иванова Андреа Бочели на една сцена с Лили Иванова[/caption]

Самата Лили Иванова не споделя нищо повече, но всички очакваме с нетърпение този великолепен дует, два впечатляващи таланта на една сцена. За българската прима това ще е поредният връх в кариерата. Тя е една от малкото български изпълнители, които успяват да поддържат много високо ниво на своите изяви и да бъдат модерни, независимо от годините и промените. Затова заслужено всичките й почитатели я награждават във винаги препълнени зали. Както е и за този концерт през май, тъй като почти вече няма билети.

Сега ви оставяме да се насладите на невероятни песни на двете звезди!