Пребитата Лили подава жалба в полицията, търси възмездие!

Клюкарката Лили, позната на зрителите от предаването на Николета Лозанова "Поверително от НЛ", бе пребита снощи в Пловдив. Екшънът се разиграл малко след 22 часа пред едно от тузарските заведения, намиращи се срещу известния Новотел Пловдив.

Новината гръмна като бомба преди броени минути, а очевидци разказват, че боят наистина не е бил от леките. Най-фрапиращото е, че клюкарката Лили е била нападната и буквално смачкана от жена. Дамата, ако побойничката би могла да се нарече така, била на възраст около 40 години.

lili_nikoletaНа излизане от заведението тя фиксирала нафуканата клюкарка Лили и с крясъци се хвърлила отгоре й. Лиляна останала като сащисана и в първия момент не знаела какво да прави.

После опитала да се защити, като предимно покривала лицето си с ръце, за да запази красотата си, докато другата скубела цели кичури от косата й и деряла, където свари.

Около заведението по това време имало доста народ, тъй като това в Пловдив е един от най-оживените райони. Така че очевидците, които могат да потвърдят какво е станало, са не един и двама.

Лили е била отведена в клиника, за да я прегледат, но после си е тръгнала. Тя е решила да съди нападателката, която по думите й, била луда жена, ревнуваща съпруга си от изкусителката на Николета.