Джена направи изказване, което не се нрави на Николета Лозанова

Поп-фолк хубавицата Джена зае страната на Андреа във войната й с Николета Лозанова. Джена не коментира конкретно конфликта, но изрече толкова невероятни думи за Андреа, че не е трудно да се досетим коя от двете предпочита.

Джена е специален гост в "Звездно", където разказва за себе си и отминалата година, информира телевизия "Планета". Думите на хубавицата относно нейната колежка Андреа направо възхитиха България. Двете сътвориха хита "Пий едно от мене" и тогава Джена е разбрала най-после що за човек е Андреа. Половинката на Пулев била много по-различна от представите й преди това. Много емоционална, много отзивчива и голям професионалист - казва за нея Джена.

[caption id="attachment_305281" align="alignright" width="300"]Djena-hvali-Andrea Уникални думи на Джена по адрес на Андреа[/caption]

Всичко това няма как да се е харесало на Николета Лозанова, която от месеци не спира да се заяжда с Андреа и да опитва да я злепоставя чрез предаването си "Поверително от NL". Не се знае защо се е получил огромният конфликт между двете, защото те бяха доста близки преди, а сега не се понасят дори в една стая.

Джена подкрепи Андреа, изказвайки се много ласкаво за нея, за разлика от друга тяхна колежка в "Пайнер". Преди около 2 месеца Цветелина Янева даде да се разбере, че никак не харесва Андреа и тогава двете с Николета си сформираха един доста злобен разговор в ефира на "Поверително от NL". Джена обаче не е като Цвети в доста отношения.