Вилиана Латинова буди огромен интерес

Преди няколко дни Гентиана Халити пусна скандален статус във Facebook, че тазгодишният конкурс "Мис Плеймейт" е нагласен и шампионка ще бъде ромката Вилиана Латинова. От тогава не спира да се говори в медийното пространство за мафията на този конкурс. Скандалът от една публикация стана толкова голям, че чак Гентиана се стресна и се наложи после да обяснява в мрежата, че няма доказателства, а някой й бил подшушнал скандалната новина. Въпреки това обаче, продължава да се спекулира относно истинността на конкурса.

[caption id="attachment_305474" align="alignright" width="300"]Miss-Playmayt Вилиана Латинова гласена за короната на "Мис Плеймейт"[/caption]

Вилиана е 25-годишна и се подвизава като танцьорка в нощния клуб, където ще бъде проведен финалът на "Мис Плеймейт", гласят слуховете. Ако всичко това е вярно, ситуацията изглежда доста съмнителна. Излезе информация, че заведението е дало 20 хил. лв. на организаторите за победата на ромската перла. Гентиана Халити обаче отрече тази информация, съобщавайки че не е казвала никакви цифри, нито пък някакви подробности относно въпросната циганка.

Предлагаме ви няколко снимки на Вилиана Латинова, които открихме в официалната й Facebook страница. Сами преценете дали заслужава да стане Мис Плеймейт.

[caption id="attachment_305475" align="alignleft" width="200"]Latinova Заслужава ли престижната корона?[/caption] [caption id="attachment_305476" align="alignright" width="300"]Krasavica Вилиана основен фаворит за "Мис Плеймейт"[/caption]