Мария Илиева безкрайно щастлива и влюбена

Животът на Мария Илиева най-после влиза в правилното русло, коментират почитателите на певицата, Вечната девойка е готова да стане зряла жена, а именно да се задоми. Слуховете пращат красивата певица като годеница на младия й приятел Мартин. Тя има любовни отношения с баскетболиста от едва половин година и никой не очакваше, че ще се стигне толкова бързо до годеж.

[caption id="attachment_305547" align="alignright" width="300"]shtastie Мария Илиева понякога се просълзявала от щастие, твърдят слуховете[/caption]

Сватба обаче по всяка вероятност ще има и то не защото има слухове за това, а защото Мария Илиева за първи път изпитва огромното щастие на завършеност, което е така характерно за истинската любов. Достатъчно е само да видим профила й във Фейсбук, за да разберем, че поп певицата изпитва онова рядко срещано щастие, което кара човек да загуби ума и дума и да върши само и единствено каквото му е на душата.

Мария Илиева никога не е била сред дамите, които искат да създадат семейство на всяка цена. Тя навърши 35 години, но продължи с ексцентричния си и свободолюбив живот. Близките на красавицата обаче отбелязват, че животът й е тръгнал нагоре във всяко едно отношение, откакто се е запознала с Мартин. Докато беше с Иво Аръков, сякаш не беше тя, коментират приятелите й. Докато сега най-после лицето на Мария Илиева грее във всеки миг.

Kliuki.bg се радва за нашата поп икона и й желае щастието на любовта никога да не я напуска.