Поп фолк певицата Глория е повече от  категорична в отказа си.

Въпреки твърденията, че са си „биз бизе” кралицата на поп фолка Глория не ще Азис.

Примата на чалгата категорично отказва да прави съвместни песни с костинбродския славей, защото в песните си той залитал към пошлото и простотията. Нейното изтънчено пеене някак си не се вмествало в неговите трели, които издавали недвусмислени щуротии и вулгаризми.

Дуетните им песни „Не сме безгрешни” и „Прави любов, а не война” станали безспорни хитове през 2004 и 2007 година и направили щастливи многобройните им фенове просто не могат да се повторят, твърди Глория.

pevicaСпоред нея Азис непрекъснато я подтиквал да прави нещо щуро, провокативно, различно и шантаво. Но тя се дърпала, защото природата й , пък и манталитета й не позволявали това да се случи.

Романтичната й природа повече я теглела към носталгичното, баладата и съзерцанието, отколкото да изпълнява провокативни и дори скандални песни.

Певицата била съгласна дори и на компромис, стига да се „роди” нещо средно.

То да има хем нещо от неговите песни, които по-скоро настройват на по-игрива вълна почитателите им. Всяко залитане обаче в опасната крайност й идвало в повече и Глория категорично отказвала да прави нови дуети с Азис.

Иначе русенлийката обясни в предаването „открит микрофон”, че с екстравагантния певец я свързват много топли приятелски чувства. Те не пропускат да се поздравят за призници, за именни и рождени дни, както и просто да си прозвънят и да се заинтересуват какво правят в един или друг момент.

И да си срещнат. Глория призна, че в компанията на Азис се чувства добре, защото се забавлява от сърце.