Привилегията да си лягаш с чалгаджийка излиза скъпо на милионерчето

Гущеров реши да сложи точка на системния срам, който бере покрай Мара Отварачката.

Колкото и да е благ и щедър, дундестият Хриси най-после си отвори очите и видя колко му струва съжителството с чалга-звезда. А дори не става въпрос само за пари!

[caption id="attachment_305773" align="aligncenter" width="300"]Като пред витрина на музей Като пред витрина на музей[/caption]

Гущеров прахосва здраво за своето капризно миньонче и не го боли за средствата. Това, което не може да понесе обаче е срамът, който милата му причинява при бизнес срещите му и в обществото, пише „Блясък”.

Мария е доказателство, че с пари можеш да си купиш всичко, но не и класа и интелект. Певицата постоянно поставяла любимия си в неудобна позиция и го злепоставяла пред чужди хора. Гигантските празнини в знанията й зеели и Хриси предприел драконовски мерки.

[caption id="attachment_305768" align="aligncenter" width="225"]Ей сега ще се снимам пред забележителностите! Ей сега ще се снимам пред забележителностите![/caption]

Наложил й да чете определена литература и да ходи на уроци. Това не е ясно какъв ефект има, като се има поведението й във Виена. Както писахме вчера, вместо да попива култура и аристократизъм, Марчето зяпа баровски автомобили и точи лиги пред местните сладкарници.

Затова и Хриси тропнал с юмрук да бъде по-усърдна в напъните си да бъде дама. Бедният, не му ли е споменавал някой, че и бившият на Мария й беше приготвил препоръчителна литература и я въведе във ВИП-общество?!