Мариан се прояви като крайно несъобразителен човек

Вицешампионът Мариан Кюрпанов не може да спестява, ама никак. Това той доказа след участието си във ВИП Брадър. Само 2 месеца изминаха от края на шоуто, а Мариан вече няма и стотинка от хонорара, който получи за участието си, научи Kliuki.bg. По непотвърдена информация, фотомоделът е профукал една част от парите за изплащане на дългове, но с останалата сума не е ясно какво се е случило. Факт е само, че Кюрпанов в момента няма пари дори за нови дрехи, пише в. "Уикенд".

[caption id="attachment_305864" align="alignright" width="300"]Mariancho Мариан Кюрпанов изхарчил хонорара си и едва преживява[/caption]

Именно безпаричието е принудило Мариан да започне отново да изкарва пари. В момента обаче няма особено много ангажименти, тъй като зимата е слаб сезон в модния бизнес. Ако се вярва на последната клюка, Мариан Кюрпанов е изкарал няколко лесни пачки чрез плътски наслади с мъже. Във ВИП Брадър той отричаше яростно слуховете за подобни негови изяви, но наскоро бе забелязан в доста близък момент с друг мъж, което пак породи множество коментари сред медийните среди.

Какво точно прави за пари Мариан след риалити шоуто, не е ясно, но хонорарът му изчезна толкова бързо, че няма как да не се поражда интересът на милионите му почитатели в България.