Какво унижение за Кристина Патрашкова?!

Илиана Раева унизи Кристина Патрашкова, намеквайки за корумпираната й дейност. Раева е потресена от думита на главния редактор на в. "Галерия", че няма записи от разговорите между Бойко Борисов, Р. Петков и Георги Първанов. От доста време Патрашкова твърди, че е един от тези журналисти, които се борят за правдата и разкриването на престъпленията. Този път обаче Кристина е съобщила на прокуратурата, че неините източници на информация не са предоставили нищо по случая на медията й.

[caption id="attachment_305879" align="alignright" width="300"]Iliana-Cristina Илиана Раева с жестоко обвинение срещу Кристина Патрашкова[/caption]

Това веднага бе счетено за лъжа от страна на Илиана Раева. Тя не пропусна да се изгаври с Патрашкова, поставяйки я в кавички като журналистка, видя Kliuki.bg. Президентът на БФХГ е настроена много отрицателно към всички в парламента. Тя счита всеки за корумпиран, затова смята разговорите на Борисов, Първанов и Р. Петков за крайно уличаващи и постъпката на Кристина Патрашкова за съдействие на виновниците.

Дали обаче точно Илиана Раева ще направи промяната със своята "Обединена България", също е спорен въпрос.