Новата любов на Радостин Кишишев не се одобрява от децата му

Голямата трагедия на Радостин Кишишев има своето злощастно продължение. След като легендарният футболист изгуби красивата си съпруга, той трябваше да изтърпи нова доза шок. Синовете му Продан и Димитър не одобряват по никакъв начин новата любов на Тинката. Децата са бесни на баща им, че толкова бързо се е хванал с нова дама, съобщава в. "Уикенд".

От миналата година Радостин Кишишев се среща с вдовицата на Милен Тонев. Известният бургаски адвокат се самоуби поради натрупани дългове към хора от подземния свят. Тогава жена му Екатерина е прелъстила бившия футболен национал, като отчаян опит да погаси дълговете на мъжа си, както и натрупани такива от неуспешен бизнес на семейството.

[caption id="attachment_305919" align="alignright" width="300"]Rado-Kishishev Краси и Радостин преди голямата трагедия[/caption]

Всички в Бургас обаче били възмутени от поведението на Кишишев напоследък, ако се съди по слуховете, които кръжат около морския град. Синовете на легендарния защитник били бесни на баща си, смятайки че прекалено бързо е забравил майка им. На всичкото отгоре той най-демонстративно се показвал с Екатерина на публични места, без да се притеснява от новата си любов. Именно това най-вече ядосвало децата, които го намирали за обида към тяхната майка, тъй като тя почина прекалено скоро. Това се случи в края на 2012 г., когато Краси бе повалена от рак.