Андреа не може да продължава така! Тя съсипва здравето и живота си, коментират запознати!

Близки до обкръжението на певицата Андреа разкриха, че приятелите й са притеснени за това, което се случва с нея. Пайнерката е поела по опасен път, само за да запази красотата и перфектните си форми, но сякаш не осъзнава, че това е нож с две остриета.

Оказа се, че вместо да спазва някакви режими в храненето и да се поти във фитнеса, както правят всички родни и чужди знаменитости, приятелката на Кубрат Пулев е заложила на мързеливия, но крайно опасен метод - гълтането на хапчета. Вредата от които е доказана в не един и два случая.

andreaБлондинката полудяла по рекламирани и скъпи хапчета за сваляне на килограми и през последните седмици буквално се пристрастила към тях. Тя тотално зарязала спорта и тренировките, защото вярвала, че вълшебните илачи ще стопят всичко излишно по тялото й.

По-разумните около нея обаче се притесняват от страничните ефекти, които дават подобни хапове и рискът не само от йо-йо ефекта, но и от вредата за здравето на певицата.

Очевидци разказват, че самият Кубрат Пулев скочил срещу вредния навик на любимата си и й изнесъл дълга лекция за вредата от подобни боклуци.

Припомняме, че през последната година Андреа често менеше килограмите си и редовно се появяваше подпухнала по време на участия. Причината може и да е в нощния живот, умората и стреса, но е сигурно, че хапчетата не са решението, напротив!