Великата Ванга е имала метод, който помага на жените да имат дете! Историята показва, че наистина действа!

По Бтв последователка и изследователка на пророчицата Ванга - Жени Костадинова, разказа в предаването "Преди обед" как с кукли и молитви се помага на жени, които имат проблем със забременяването или не могат да задържат плода до края на бременността си. Много истински истории бяха пресъздадени в разкази от Жени Костадинова, чрез които тя доказа, че куклената молитва е истински факт и Ванга много пъти я е ползвала успешно.

[caption id="attachment_305951" align="alignright" width="281"]Мечтата на почти всяка дама е да има такова човече до себе си Мечтата на почти всяка дама е да има такова човече до себе си[/caption]

За да продължи донякъде добрата кауза и да бъде в помощ, Жени Костадинова създаде на 21 януари - Бабинден, така наречената Куклена Арт къща, в която всеки втори вторник ще се провеждат срещи, семинари с жени с репродуктивни проблеми, с които те да бъдат насочвани към някаква помощ с цел постигане на краен добър резултат - детенце!

В наши дни все повече двойки имат проблеми при създаването на бебе, затова такива инициативи са полезни и много актуални. Надяваме се, че ще имат значение и полза за много хора, защото създаването на човешки живот е огромно и велико нещо, което се определя като чудо.