Джулиана Гани скандализира конкурса

"Мис Плеймейт" е пред разпадане. Участничките една по една започнаха да напускат конкурса, потресени от това, което виждат. Последно Джулиана Гани се раздели с амбицията си да застане на върха в "Мис Плеймейт", като обяви, че вече знае челната тройка и няма смисъл да се оставя да я злепоставят пред цяла България. Джули е актуалната "Мис Силикон" и затова не иска да бъде унижавана с нагласен конкурс, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_305954" align="alignright" width="300"]Miss-Silikon Джулиана Гани изригна срещу "Мис Плеймейт"[/caption]

Малко преди нея и Вилиана Латинова се отказа от участието си, пише Blife. Ромската перла се обиди жестоко от скандала, който се разрази, и обвиненията, че е гласена за новата Мис Плеймейт. Всичко бе предизвикано от Гентиана Халити, която написа в социалната мрежа, че титлата на Вилиана е ясна още отсега. Това явно жестоко е накърнило егото на циганката и тя реши да се откаже.

Джулиана Гани обаче има далеч по-голямо самочувствие от Латинова. Напускайки голямата сцена, тя не пропусна да обяви "Мис Плеймейт 2014" за грандиозна мафия. Скандалът е налице!