Орлин и Яна не са се виждали от сватбата на танцьорката!

Дали са верни слуховете за бременността на танцьорката Яна Акимова, която преди месеци се ожени за бизнесмена Петко Димитров, не е гарантирано на сто процента. Факт е обаче, че връзката й с Петко започна след шумен скандал за раздялата й с предишния любим в лицето на Орлин Павлов.

Двамата не са се виждали от тогава, но ето че съдбата си знае своето. Орлин Павлов и Яна Акимова се срещат днес - месеци след разлъката си. А Петко Димитров най-вероятно няма да ревнува, тъй като това ще се случи не в хотел или ресторант, а пред очите на десетки в Нова телевизия.

Yana_OrlinОрлин и Яна ще се разминават по коридорите всеки ден като певецът ще участва в новото шоу "Като две капки вода", а Яна ще се изяви в поредния формат на "Денсинг старс".

Дали сценаристите на шоуто за двойници нарочно са поканили Орлин Павлов, за да дадат хляб на таблоидите, или не, ще разберем тепърва. Както и как ще преминават срещите между двамата бивши влюбени.

Макар че "зарязаният" Орлин неотдавна твърдо заяви, че е забравил времето с Яна и не се интересува нито от нея, нито от брака й.

Сега ще е времето певецът да докаже, че любовта ръжда хваща и то каква!...