Слави Трифонов вдига рейтинга си на гърба на малки деца! "Шоуто на Слави" опитва да се възроди, но не това е начинът!

Снощи Слави Трифонов промени правилата при избора на партньорка на г-н Андреев. Водещият позволи и четирите финалистки да продължат в следващия кръг. Въпреки жалкия опит да го припише на Ку-Ку Бенд, които уж решили така, за всекиго е ясно, че Слави дърпа конците и най-вероятно това е решение още отпреди шоуто вчера.

Трябваше да останат само две момичета, но Трифонов реши да формира още един кръг и по този начин си осигури още две вечери огромна част зрители на "Шоуто на Слави". В момента именно този конкурс е най-големият хит на шоуто. От един избор Слави попадна на златна мина. Милиони хора гледат предаването само в четвъртък и петък и това се знае от екипа на предаването.

[caption id="attachment_306113" align="alignright" width="300"]Slavi-Trifonov Слави Трифонов използва децата за рейтинг[/caption]

Именно това е и причината да се удължи целият конкурс, смята Kliuki.bg. Думите на Евгени Димитров нямаше да прозвучат така нагласено, ако беше решено следващата седмица финалът да бъде проведен директно с четирите деца. Той обаче си остава по план и това значи, че се измества за след две седмици, а сега ще бъде вкаран допълнителен кръг. Всичко това е с цел продължаване на възходящата линия и печелене на още зрители. Това обаче не прави чест нито на Слави Трифонов, нито на Ку-Ку Бенд, защото тaка те използват децата за собствени облаги. Малките сладури нищо не печелят от едно такова удължаване на конкурса. Така или иначе три ще загубят, а една ще спечели.

Снощи Гергана Тодорова и Крисия Тодорова изпълниха песни на Цветелина Грахич ("Еднаква за теб и за мен" и "Искам те пак"). Симона Иванова изпя "Шапката червена", а Ива Цветанова - "Жестока". Новата задача за дечицата е песен от годината, в която са родени.