Крисия Тодорова получи звездна подкрепа

Почитателите на сладката Крисия Тодорова стават все повече, а сред тях има и доказали се вече в музиката звезди. Една от тях е поп-фолк изпълнителката Камелия, която не спира да подкрепя малката Крисия. В социалната мрежа Ками непрестанно публикува изпълненията на разградското дете-чудо в "Шоуто на Слави". Последно преди около час тя пусна в профила си последното великолепно изпълнение на Криси от петък вечер, когато изпя "Искам те пак" на какичката си Цветелина Грахич.

Всеобщото мнение е, че 9-годишната Тодорова е най-талантливата измежду всички деца от целия конкурс общо. Именно около Крисия се вдига най-голям шум в медийното пространство и това не е случайно, защото тя е природно чудо, което заслужава само възхвали. Звездите в България също определят Крисия Тодорова като своя фаворит в шоуто. Освен Камелия, и Златка Райкова не спира да призовава всички свои почитатели да станат такива и на Крисия.

TodorovaПоявиха се слухове, че целият конкурс е нагласен и Евгени Димитров ще избере свое момиче за победител, което не е Крисия Тодорова. Нещата обаче могат много рязко да се обърнат, дори и да е имало задкулисни игри. Сега Ку-ку бенд рискува много да получи бунт от зрителите, ако не спечели Крисия, смята Kliuki.bg. Това е обявявано непрестанно по форумите. Много от хората се зарекоха, че ако не триумфира Крисия Тодорова в края, повече никога няма да включат Би Ти Ви в часа на "Шоуто на Слави". Имайки предвид това и звездната подкрепа за Криси, най-вероятно в крайна сметка последната дума пак ще има Слави Трифонов, а не Маестрото. Водещият много добре знае, че победа на някое от останалите три момичета би дошла като шоков удар за неговото предаване. Едва ли Слави би си отбелязал толкова нелеп автогол и в крайна сметка победителката отново ще бъде избрана от публиката, а тя вече месец крещи само едно име - Крисия Тодорова!