Анджелина Джоли отново влиза в болница за операция!

Световните медии гръмнаха с новината, че любимката на милиони Анджелина Джоли отново влиза в болница, за да се подложи на операция. Операцията е планирана в най-скоро време, вероятно до седмица, а феновете й стискат палци интервенцията да премине успешно.

Анджелина Джоли на няколко пъти ужаси света с опасността за здравето си, след като сама пожела да се подложи на три операции за предпазване от рак. Тя дори отстрани бюста си по препоръка на лекари като един вид превенция срещу генетичната й предразположеност към страшното заболяване.

angelinaТози път обаче спешната операция е само по нейно желание и за щастие не касае здравето й, а външния й вид. Анджелина е изпаднала в паника заради лошото състояние на ръцете си, които според нея били твърде кльощави и изглеждали грозни и съсухрени.

Актрисата е решена да се оперира колкото може по-бързо, за да заличи отпуснатата кожа и бръчките по ръцете си, а хирурзите ще трябва да се погрижат да оправят, доколкото е възможно, и изпъкналите сухожилия и вени на красавицата.

Според запознати, Джоли предприема тази стъпка не само заради себе си, но и заради половинката си Брад Пит, за когото смята да се омъжи още през пролетта. За сватбата обаче тя трябвало да изглежда великолепно.