Финалистът на последното реалити ВИП Брадър Мариан Кюрпанов най-после е разкрит

В Къщата дълго се спрягаше неговите предпочитания, дали клони към женския или към собствения си пол.

Прекалената отзивчивост, кавалерството и вечно фриволното поведение „мачкаше” самочувствието на доказалите се мачовци и те не веднъж и два пъти твърдяха, че моделът си пада по „меките китки”.

Последният умело бранеше личното си пространство и анонимност, като „целомъдрено” ухажваше вечно скърбящата поп фолк певица Лияна.

marianПоследната се държеше като „ощипана мома” и правеше неимоверни усилия никой да не си помисли, че не е това, което се показва, ами нещо съвсем друго.

И все не успяваше.

Но истината накрая излез на наяве. Оказа се, че Кюрпанов си пада по мъже. И дори ролята му на сладострастник, който обслужва по-възрастни и богати жени срещу пари се разби на пух и прах.

Конспирацията е разнищена. Кюрпанов живее вече повече от три години с голямата си любов, ливанеца Омар.

Двамата се запознали на работната площадка в Милано. В италианския град ливанецът се трудил като фотограф за едни от световноизвестните марки дрехи. Там съдбата го среща с българина.

След няколко седмици те толкова били заслепени и очаровани един от друг, че дори заживели заедно. Но не искали да показват пред никой какво се случва с тях между чаршафите.

Дори демонстрирали пренебрежение и „ангажименти” с отсрещния пол. Ливанецът го правил заради семейството си, което обичало традициите, а българския модел горе-долу от същите подбуди.

Но любовта между двамата била толкова силна и изгаряща, че веднага след като се освободи от ангажименти си във ВИП Брадър 2013 година, Мариан хукна през глава към страната на влюбените.

http://youtu.be/Vf-ovWVjKVQ

http://youtu.be/Vf-ovWVjKVQ