Лили Иванова доказа, че не е само голяма певица, но и голям човек!

Най-после се случи! Великата Лили Иванова затвори устите на злобарите, които години наред я клеветяха. Жълти медии изкарваха стотинки, драскайки статийки за егоизма, тщестлавието и капризите на примата на родната естрада.

Днес обаче тя показа истинската си същност, с която може да се гордеем. Лили Иванова не е само глас, тя е и Човек с главно "Ч". А доказателството за това е фактът, че вече дни наред тя стои затворена в апартамента на по-голямата си сестра Магда, която е болна и не се отделя от нея.

liliПреди време Магда преживя доста неприятности покрай здравословното си състояние и дори бе постъпила в болница. Сега тя е повалена от зимния грип, а сестра й е неотлъчно до нея. Лили Иванова не излиза от дома на Магда в софийския квартал "Банишора" и се грижи за нея като за малко дете, разказват с възхищение съседите на Магда.

Единственият, който напуска мястото, е шофьорът на певицата, който често търчи до магазина или аптеката и снабдява болната с всичко необходимо за подобрението й, по препоръка на Лили Иванова.

Примата дори е отменила всичките си професионални ангажименти, за да бъде до кака си и отново е влязла в позабравената си роля на медицинска сестра.

Постъпката й ясно доказва що за човек е и, че зад привидно суровата й външност се крие огромно и добро сърце.