Отмъщението на Миглена Ангелова обещава да бъде болезнено

Миглена Ангелова смята да съсипе TV7. Известната тв водеща, заедно с целия екип на "Искрено и лично", ще даде пресконференция за свалането си от ефир, съобщава БТА. Тя ще се състои утре, а на нея Ангелова обещава да разкрие скандални неща не само за телевизията, но и за самите продуценти на предаването Иван и Андрей. Миглена знаела много добре какви игри се въртели в предаването зад кадър и в TV7 като цяло.

[caption id="attachment_306431" align="alignright" width="300"]skandal-TV7 Миглена Ангелова съсипва TV7 за отмъщение[/caption]

Яростта на водещата е разбираема, защото "Искрено и лично" просъществува в тази телевизия едва няколко месеца. То стартира миналата година на 30 септември, но след Нова година изчезна от полезрението на зрителите. Иван и Андрей дават доста странни обяснения, които никой не разбира. Причината да бъде спряно предаването може да се счете даже за скандална, тъй като не може да се очаква рейтинг до небесата само за 3 месеца. Очевидно има нещо друго и Миглена Ангелова смята да го разкрите.

Това е поредният провал на "Искрено и лично". То беше изключително популярно в самото начало на века, когато се излъчваше по bTV. След това мина за малко и през телевизия Нова, за да се стигне до скандалния му крах в TV7, който може да се окаже и окончателният му.