Мис Плеймейт 2014-та няма да се радва дълго на короната си!

Елена Кучкова от Пазарджик снощи грабна короната на един от най-скандалните конкурси "Мис Плеймейт". За жалост обаче, тя няма да се задържи дълго на главата й. В медиите още сутринта гръмна шокираща новина за грандиозна измама, чрез която Елена Кучкова е била нагласена за победител.

Всичко е документирано официално и изтича от дисквалифицираната участничка Джулиана Гани. Тя лично е подписала клетвена декларация дни преди конкурса, в която официално заявява, че има информация как точно ще протече той.

elena-kuchkovaСред задължителните победителки в него Джулиана сочи три момичета, една от които е Елена Кучкова. Останалите две имена са тези на Кристина Димитрова и Биляна Евгениева, която спрягаха за новото гадже на Ники Михайлов, разбра Клюки.бг.

"Видяхте ли сега? Убедихте ли се сами?! Сега вече стана ясно кой е говорил истината през цялото време и кой е лъгал. Този конкурс беше толкова нагласен, че не си струва да се говори повече. Победителката не е победителка, всичко стана с измама", коментира Джулиана Гани, пише Хотарена.бг.

Напук на твърденията й, Николета Лозанова се хвърли да защитава новата победителка, като заяви, че е спечелила конкурса, защото била чаровна, естествена и непринудена - точно като нея самата преди време /колко скромно/.

Но и какво друго може да каже Лозанова, предвид това, че тя бе част от журито и определяше кое момиче кое място да заеме.