Цветана Пиронкова най-после иска да сложи халката, тя ще се венчае за бивш футболист!

Една дългоочаквана сватба е на път да стане реалност. Тенисистката Цветана Пиронкова вече е готова да се омъжи, предава в. "Галерия", цитиран от Слава.бг. Тя е влюбена във футболиста Михаил Мирчев вече 4 години, но досега никога не е поставяла въпроса за сватба. Цвети обаче вече е на 26 г. и сериозно се замисля и за личния си живот. Тя споделя, че още е млада и може да играе тенис дълги години напред, но все пак иска да си уреди и живота извън корта, преди да е чукнала 30 години, научи екипът на Kliuki.bg.

[caption id="attachment_306528" align="alignright" width="300"]svatba Цветана Пиронкова вдига сватба съвсем скоро[/caption]

Цветеана Пиронкова и играчът на Локо (Пловдив) са минали през какви ли не препятствия в любовта. Те са се разделяли многократно, но в крайна сметка винаги се събират. Последната раздяла на двойката беше през есента. Тогава самата Пиронкова изживя краха на връзката много тежко, което доведе до свличането й в тенис ранглистата.

От скоро обаче Цвети и Мишо пак са заедно, което се отрази прекрасно на нашата тенисистка. Тя спечели турнира в Сидни и специалистите отдават това именно на по-добрата психика на Пиронкова, породена от възобновяването на любовта й. Въпреки че се събраха отново съвсем скоро, Цвети вече мисли за сватба, защото познава любимия си от много дълго време.