Случилото се с Шумахер е истинско и голямо чудо!

Истинско, огромно чудо се случи със световния фаворит Михаел Шумахер, съобщиха лекуващите го медици от гренобълската клиника днес. След като близо месец пилотът престоя в кома, а вече никой не вярваше, че ще се спаси от смъртта, дори и самите доктори, светът гръмна!

Шумахер ще бъде изваден от страшната кома, а събуждането му вече е започнало. Докторите са преценили, че организмът му е достатъчно силен, за да опитат да го върнат към действителността и близките му.

ShumiНещо повече - медиците не крият вярата си, че пилотът ще успее да възвърне, както говора, така и двигателните си способности. Разбира се, това ще отнеме дълго време и трудно и продължително лечение, но най-страшното вече почти е преодоляно, научи Kliuki.bg от световните медии.

Рискове има винаги, но за пациента от най-важно значение е жаждата му за подобрение и живот, каквито у Шуми има в изобилие.

Съпругата и семейството на Шумахер, както и целият свят плачат от щастие от първата добра новина, която чуват за любимия си човек от толкова време.

Най-добрите екипи от лекари и рехабилитатори вече са събрани, за да бъдат на 24-часово разположение на болния пилот и да му дадат всичко, на което са способни, за да го видим отново сред нас и на крака.

Скорошно и пълно оздравяване, Шуми, желаят му милиони!