Великолепна, прелестна, изящна - тези думи не са отправени към Алисия!

Дали Алисия и Ники Михайлов са заедно, или не - въпросът остава със съмнителен отговор от години и честно казано, вече е омръзнал на 90 процента от българите. А и не е от особено значение.

Факт е обаче, че не към Алисия са насочени невероятно милите думи, които вратарят публикува в профила си във Фейсбук. "Великолепна, прелестна, изящна!" - това гласи коментарът на Ники Михайлов на личната му страница, видя Kliuki.bg. И надали ще се сетите към кого са отправени, поне не и на първо четене.

niki1Е, истината е, че искрените комплименти на Ники Михайлов са посветени на една малка, прелестна красавица - Крисия Тодорова. Момиченцето от Разград, което плени цяла България, явно е сложило своя отпечатък и върху сърцето на вратаря, който буквално се е прехласнал по нея и таланта й.

Десетки фенове на Ники са харесали поста му със снимката на Крисия и го уверяват, че детето-чудо е и тяхната неоспорима фаворитка за партньорка на г-н Андреев при Слави.

niki

Най-важното в случая обаче е, че този път Алисия може да въздъхне с облекчение. За пръв път тя няма повод за ревност. За разлика от много други случаи, в които името на Ники Михайлов се забърква в какви ли не любовни драми с незнайни хубавици, плеймейтки, че дори и със собствената му сестра.