Вижте с коя отмаря Ники Михайлов!

Приятелска екскурзия си спретнали вратарят Ники Михайлов и фолк дивата Алисия. Но тихомълком.

До зашеметяващата туристическа дестинация Абу Даби, на Арабския полуостров, непосредствено до Персийския залив.

nikiЕкзотичната страна привлича като магнит баровците, особено през тези леденостудени зимни дни. Но техните фенове все пак разбрали къде са се усамотили влюбените гълъбчета.

Че са заедно, са се издали самите те чрез всепризнатия клюкарник – Фейсбук.

Вратарчето не издържало и постнало снимка от супергъзарския хотел /където стаята на вечер струва 2000 долара, апартамента – двойно повече/ със снобарски вкусотии и закачливо провокирал почитателите си да познаят с коя мацка дели общото легло.

Бившата Божиновица не казала нито на колежки, нито на близки с кого заминава на интимна ваканция.

Но изпълнителката на също побързала да се си сложи фотото в профила, на който показва полуразголена плът до екзотични палми, на фона на лазурна шир и кобалтовосиньо небе.

В Абу Даби, разбрали познавачи.Защо разиграват подобна пародия, недоумяват потребителите в нета.

Дали обвиват връзката си в тайнственост, защото се страхуват от черна магия и страдат от суеверие?!

Или защото близките на Ники Михайлов са против близостта му с Алисия? Или причините са съвсем други, недоумяват познати. Но факта е безспорен, двамата предпочитат да не афишират близостта си.

Те са си просто приятели, не мирясват злите езици. А това бил поредния трик, с който дразнели конкурентите си по популярност – Николета и нейния Валери Божилов.

Но и последните не им остават длъжни, поне що се отнася до екзотични ваканции и невероятни преживявания, запечатани във Фейсбук.

http://youtu.be/DEUVBwZRTfU