Все повече стават почитателите на Крисия Тодорова

Невероятно, уникално или просто дете-чудо! Това е Крисия Тодорова, която продължава да съсипва критиците, като не им дава никакъв повод за работа. Малкото разградско момиченце вече е със 106 хил. почитатели във Facebook, видя Kliuki.bg. Те започнаха да се увеличават рязко от четвъртък, когато Крисия изпя "Лане мое". След петък и изпълнението на песента от "Титаник", феновете на страницата продължиха все повече да се увеличават. Само в последните 4 дни Тодорва се есдобила с 10 хил. нови почитатели. Става въпрос само за официалната страница. Иначе разградската принцеса има и профил в социалната мрежа, където също феновете й са много.

TitanikОчевидно е, че зрителите са останали безкрайно доволни от детето-чудо през тази седмица. За справка, даже известна личност като певицата Лияна е с над три пъти по-малък рейтинг във Facebook. Наистина случващото се с Крисия Тодорова изглежда като приказка. Само за месец тя сложи в малкия си джоб български звезди, известни от години. Хората са направо влюбени в малката сладурана и тя започва да изглежда като огромния фаворит.

Определено зрителите на "Шоуто на Слави" намират изпълненията на Криси за подвиг. Това е точно така, защото такъв глас от 9-годишна много трудно можем да открием другаде. Все пак надпреварата все още е оспорвана, защото Симона и Гергана също показват големи заложби. Българските деца радват България!