Венета Райкова влезе във война с Николета Лозанова

Битката за власт води до войни. Това се случва в момента между Венета Райкова и Николета Лозанова. Двете са в люта битка, а причината е битката за зрителския интерес.

Първа обяви война Николета, чието предаване "Поверително от NL" застана в ефира на ТВ7  по времето на "Горещо", което се излъчва по телевизия Нова. Това е породено от конкуренцията между телевизиите, но постепенно започна да се превръща и в борба между водещите.

Veneta-NikoletaНаскоро в медийното пространство се появи информацията, че Райкова краде идеи от Лозанова. Поводът бе гостуването на Илиян последователно в "Поверително от NL" и "Горещо". Разнесе се слухът, че Венета се е изчерпала и затова гледа какво прави Николета.

Kliuki.bg обаче не може да се съгласи с подобно твърдение, тъй като двете предавания имат различно естество. Това на Лозанова е папарашко и цели да покаже известните личности в неудобни ситуации. Венета Райкова от своя страна иска да изобличи неща от живота на звездите, но при нея не присъства папарашкото, а по-скоро самата клюка.

За Ники и Вени обаче няма голямо знаение защо е войната. Те искат просто да печелят зрители. Но заради съвпадението в часовете, това може да стане най-вече за сметка на едната.