Тервел Пулев случи на идеалната любима – хем прощава забежките, хем гали егото му

Тервел Пулев се похвали със своята съвършена жена Диана просто се оказа уникално попадение. Волейболистката не само не укори любимия си заради изцепките във ВИП Брадър, не само не се нареди в хора на тези, които охулваха Лияна, но продължава да се държи като грижовна половинка на спортист, разбра kliuki.bg.

Докато Тервел Пулев блъска крушата във високопланинската база Белмекен, половинката му го поздрави по специален начин за рождения ден. Любимият й няма да бъде при нея и синчето й на личния си празник, а с националния отбор. Въпреки това, дори разделени, семейството му показа, че е до него.

По куриерска фирма Диана изпрати на рожденика пълна кошница със сладкиши, плодове и вина, разказват от blife.bg. Всичко това не е само за Тервел Пулев, а за цялата мъжка компания около него. Сърцето с панделката обаче е само за него. Запознати твърдят, че в него има събрани безброй романтични пожелания.

[caption id="attachment_306916" align="aligncenter" width="300"]За Тервел Пулев, с любов! За Тервел Пулев, с любов![/caption]

Боксьорът доказа правилото, че като губиш не знаеш какво печелиш. Може и да не стана любимата звезда на България, но определено бележи успех след успех. Може да го споходи пътят на приятеля му Багата. Тервел Пулев се добра само до финал, но може би и него го очаква триумфално завръщане на ринга.

Боксьорът определено е случил на жена. Не само разбира какво е да си спортист, не му прави сцени на ревност (дори и заради Лияна!), родила му е прекрасно момченце и му прави романтични изненади! А Тервел Пулев продължава да твърди, че не вярва в гражданския брак... Боксьорът е типичен пример за това, че не знаеш какво богатство имаш, а след това ще съжаляваш, че си го изгубил. Дано Тервел Пулев не изпусне тази прелестна своя възлюбена, би било грехота.